udobno se smestite i uživajte u luksuzu

SEPA Luxury nudi vozila luksuzne klase koja su vam na raspolaganju za individualna putovanja, poslovne sastanke ili doček važnih poslovnih partnera.

O nama

sepa luxury cars

Kako bi zadovoljili i ukuse najprobirljivijih korisnika u ponudi su i vozila visoke lux klase vozila koja vam uvek stoje na raspolaganju za individualna putovanja, poslovne sastanke u zemlji ili inostranstvu ili su u pitanju dočekivanja važnih poslovnih partnera iz inostranstva.

Vozila iz lux kategorije isključivo dajemo u najam sa vozačima.

Naši vozači su iskusni profesionalni sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu značajnih ličnosti i govore engleski jezik.

Ako potrebe nalažu prevoz većeg broj osoba od 1 do 16.  dostupan je mini bus Mercedes sprinter.

Poslovni partneri koji imaju dugogodišnju saradnju s nama i često koriste naše usluge na raspolaganju imaju aplikativno rešenje preko koga poručuju vozila i celokupna administracija prevoza se obavlja preko aplikacije.

WEB CLOUD Aplikacija je bazirana na web cloud tehnologiji tako da se može instalirati na svim mobilnim i fiksnim IT uređajima.

PONUDA

luksuznih vozila

MERCEDES S CLASS
MERCEDES E CLASS
MERCEDES SPRINTER

rezervacija vozila

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
SEPA Luxury

Dugotrajni
najam vozila

Nabavka novog vozila ne mora biti mukotrpan i administracijski zahtevan posao. Izbor automobila je zadovoljstvo. Vaše je samo da izaberete željeno vozilo za vas ili za flotnu ponudu zaposlenih sve ostalo je naša briga.

Nema više pregovora sa bankama, lizing kućama, osiguravajućim kućama, auto kućama i angažovanja oko registracije automobila.

Sada je sve na nama da vam isporučimo vozilo , a vi da sednete i krenete u željenom pravcu.

Takođe briga oko voznog parka, administiranje voznog parka sve je naša briga. Vaše je da se skoncentrišete na putovanje ili na osnovnu delatnost vaše firme.

ŠTA PODRAZUMEVA DUGOTRAJNI NAJAM?

Dugotrajni najam vozila podrazumeva rentiranje u minimalnom trajanju od 30 dana, prilagođen i efikasan način rentiranja kao alternativa klasičnom lizingu vozila. Uštedite i povećajte produktivnost fokusirajući se na svoj posao, a samim tim i zaštite ulaganje u mobilnost svoje kompanije.

sepa-carobnjak-3

Dugotrajni najam vozila namenjen je fizičkim ili pravnim licima. U zavisnosti od vaših trenutnih potreba, prilagođavamo broj vozila vašeg voznog parka. Nemate izdatke za nabavku novih vozila, nemate garancije ka bankama. U kreditnom birou vam se ne vode evidencije za mesečni najam vozila. Troškovi rentiranja u poslovnim knjigama se vode kao operativni troškovi i pojedine kompanije na osnovu vrste delatnosti mogu biti oslobođene plaćanja PDV-a. Vaš vozni park možete obnavljati onda kada Vi to želite.

sepa-carobnjak-2

Prilikom odabira vrste prevoznog sredstva aktivno učestvujemo u vašim odlukama u cilju odabira optimalne ponude. Od trenutka odabira prevoznog sredstva sve ostalo je naša briga. Samo ste u obavezi da na dogovoreni datum dođete i preuzmete vaše vozilo/la.

sepa-carobnjak-1

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu, između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamensko vozilo, zamenu i skladištenje guma, mobilnu garanciju, upravljanje štetama, praćenje vozila, što vama i zaposlenima vaše kompanije osigurava maksimalnu učinkovitost i produktivnost. Sva vozila naše flote su novije generacije, što je dodatna garancija sigurnosti.

dugotrajni najam vozila

Uključene usluge

Održavanje

Registracija

Osiguranje vozila

Zamensko vozilo

Zamena i skladištenje guma

Administracija

Upravljanje štetama

Mobilna garancija / Asistencija na putu

Kontrola troškova

Praćenje vozila

Opšte odredbe

OPŠTE ODREDBE Vozila se rentiraju kako na dvevnoj tako i na mesečnoj osnovi. Cena zavisi od dužine rentiranja vozila i od broja pređenih kilometara. Kombi vozilo dostavljamo prema Vašem zahtevu i potrebama na lokacijama po vašoj želji. Zašto smo kompanija od poverenj? Stalnim klijentima odobravamo: Posebno povoljne uslove na duži period najma- dodatne popuste, neograničenu kilometražu, bez depozita i niže cene dodatnu opremu kratak i garantovan rok preuzimanja vozila.

OSTALI TROŠKOVI: Gorivo ( kombi se preuzima sa punim rezervoarom goriva i takav se i vraća iz najma). Troškove putarina (Srbija,Inostranstvo), saobraćajnih prekršaja snosi najmoprimalac. Kilometraža ( pređena kilometraža u Srbiji je neograničena, kilometraža za inostranstvo preko ugovorene kilometraže se naplaćuje 0,20€ po pređenom kilometru). Vozač , angažovanje profesionalnog vozača dnevno do 10h.

Preuzimte kompletne uslove najma

Referentna

lista

Klinika za neurohirurgiju – Klinički centar Srbije

kontakt

SEPA LUXURY CARS 011 D.O.O.

telefon

+381 64 00 222 00

Email

office@sepaluxurycars.com

Adresa

Lipovački put 314, Beograd

radno vreme

od 09 - 21 h

Website

www.sepa.rs
www.sepaluxurycars.com

POŠALJITE NAM PORUKU

Da li vas možda zanimaju kombi i vozila srednje klase?

Pogledajte ponudu SEPA Rent a car!

Copyright © 2020 SEPA. Sva prava zadržana.